bell icon REZERVASYON
İnternet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Devam etmeniz halinde çerez kullanımına izin verdiğinizi kabul edeceğiz.
DEVAM

YEME & İÇME

Biyodinamik tarım alanımızdan elde ettiğimiz yerel ve mevsimsel ürünleri sizlere sunuyor,

Şile'nin çiftçilerinden, toplayıcılarından ve arkadaşlarımızdan gelen ürünleri sizler için benzersiz bir gastronomi deneyimine dönüştürüyoruz.

Casa Lavanda’da her bir tabağın kendi hikayesi var, onları bizimle birlikte keşfedin…


RESTORAN

Şef Emre'nin ödüllü yemeklerinin her lokmasında aşkı tadın.

Casa Lavanda’da sizlere sunduğumuz her bir tabakta, onlara kattığımız özeni ve sevgiyi sizlere göstermeyi hedefliyoruz. Kullandığımız sebzelerin %80’ini tamamen organik yöntemlerle, kendi mutfak artıklarımızdan oluşan kompost ve gübreleri kullanarak, 2000 metrekarelik çiftliğimizde kendimiz yetiştiriyoruz.

Bunun haricinde kullandığımız ürünleri, mevsimlik olarak yerel çiftçilerden, toplayıcılardan ve arkadaşlarımızdan temin ediyoruz: Ulupelit'ten yabani mantarlar; Derya Balık'tan Yavuz Bey’in bizim için seçtiği taze deniz ürünleri; Edremit'ten ödüllü zeytinyağları; Kalealtı'nda geleneksel su değirmeninde öğütülen mısır unu; kendi mutfaklarımızda olgunlaştırdığımız özel yapım artizan peynirleri ve Şile Operacı Çiftliği'nden gelen ördek ve bıldırcınlar kullandığımız lezzetlerden sadece bir kısmı...Sıradan bir arkadaş toplantısından, kurumsal yemeklere ve kutlamalara çeşitli organizasyonlarda, herkesin damak tadına ve tüm beslenme şekillerine hitap ediyoruz.

LAVANTA LOUNGE BAR

Casa Lavanda’nın yemyeşil bahçesine bakan ve şöminesiyle iç ısıtan Lavanta Lounge Bar, 11:30-23:00 arasında snack menüsüyle, özenle hazırlanan imza kokteylleriyle ve klasik kokteyllerle hizmet sunuyor.

ŞEF EMRE ŞEN

İtalya’da mimarlık okurken gerçek tutkusunun gastronomi olduğunu fark eden Şef Emre Şen, İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde eğitimini tamamlıyor. Mikla’da Mehmet Gürs ve Alba/İtalya’da Michelin yıldızlı Maurilio Garola’nın yanında kendini geliştiren Şef Emre, Casa Lavanda’da sunduğu her tabağa tutkusunu ve neşesini katıyor. Emre, bostanında ekip elde ettiği ürünler ile olağanüstü bir Akdeniz mutfağı deneyimi sunmanın heyecanını yaşıyor.

BOSTAN

Organik bahçemizde 350 çeşidin üzerinde yetiştirdiğimiz sebze, meyve, taze baharat ve yenilebilir çiçekler her mevsim ayrı bir tat, ayrı bir dokunuş olarak tabaklarımızı süslüyor.

CATERING HİZMETİ

Üst düzey catering hizmetlerimiz ile etkinlik ya da organizasyonunuz ne olursa olsun, size her yerde Casa Lavanda’nın kalitesini yaşatıyoruz. Lezzetli yemeklerimizi sofranıza getiriyor, deneyimli ekibimiz ile misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamayı vadediyoruz. Kurumsal etkinliklerden düğün organizasyonlarına kadar geniş yelpazede hizmet veren catering ekibimizle size sadece günün tadını çıkarmak kalıyor.